SARAJEVO DUBOKO RAZOCARANO DOLASKOM KOSTUNICE U RS

Petak, 20.10.2000.

12:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SARAJEVO DUBOKO RAZOCARANO DOLASKOM KOSTUNICE U RS Savetnik Predsednistva BiH za spoljne poslove Mirza Hajric izjavio je da je Sarajevo duboko razocarano najavljenom posetom predsednika SRJ Vojislava Kostunice Republici Srpskoj. "Nadali smo se da se sa Kostunicom otvara nova stranica, mogucnost za bezuslovno uspostavljanje diplomatskih odnosa i prihvatanje Jugoslavije kao suseda koji ce biti dobar partner za evropske I regionalne integracije. Sa tog stanovista, njegov potez nije dobro primljen u Sarajevu i mi smo duboko razocarani", rekao je Hajric povodom najavljenog prisustva jugoslovenskog predsednika sahrani posmrtnih ostataka pesnika Jovana Ducica u RS. Hajric je izrazio uverenje da bi prvi korak trebalo da bude dolazak Kostunice u Sarajevo "da bi dokazao Sarajevu da postoji razlika izmedju Milosevicevog i Kostunicinog rezima".

Savetnik Predsednistva BiH za spoljne poslove Mirza Hajric izjavio je da je Sarajevo duboko razocarano najavljenom posetom predsednika SRJ Vojislava Kostunice Republici Srpskoj. "Nadali smo se da se sa Kostunicom otvara nova stranica, mogucnost za bezuslovno uspostavljanje diplomatskih odnosa i prihvatanje Jugoslavije kao suseda koji ce biti dobar partner za evropske I regionalne integracije. Sa tog stanovista, njegov potez nije dobro primljen u Sarajevu i mi smo duboko razocarani", rekao je Hajric povodom najavljenog prisustva jugoslovenskog predsednika sahrani posmrtnih ostataka pesnika Jovana Ducica u RS. Hajric je izrazio uverenje da bi prvi korak trebalo da bude dolazak Kostunice u Sarajevo "da bi dokazao Sarajevu da postoji razlika izmedju Milosevicevog i Kostunicinog rezima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare