JAPAN PROSIRIO POMOC ZA NABAVKU MEDICINSKE OPREME

Petak, 20.10.2000.

14:21

Izvor: B92

Default images

Podeli:

JAPAN PROSIRIO POMOC ZA NABAVKU MEDICINSKE OPREME Zvanicnici japanske ambasade u Beogradu i predstavnici nemacke humanitarne organizacije "ADRA" su u petak potpisali ugovor za pomoc u medicinskoj opremi Medicinskom institutu za decu i omladinu u Novom Sadu. U saopstenju japanske ambasade u Beogradu se kaze da je japanska vlada odlucila da prosiri odobrenu pomoc od 81.958 americkih dolara za projekat nabavke medicinske opreme Medicinskom institutu u Novom Sadu preko humanitarne organizacije "ADRA", prenosi Beta.

Zvanicnici japanske ambasade u Beogradu i predstavnici nemacke humanitarne organizacije "ADRA" su u petak potpisali ugovor za pomoc u medicinskoj opremi Medicinskom institutu za decu i omladinu u Novom Sadu. U saopstenju japanske ambasade u Beogradu se kaze da je japanska vlada odlucila da prosiri odobrenu pomoc od 81.958 americkih dolara za projekat nabavke medicinske opreme Medicinskom institutu u Novom Sadu preko humanitarne organizacije "ADRA", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare