PERISIC: KOSTUNICA GRESI STO NE SMENJUJE PAVKOVICA

Petak, 20.10.2000.

12:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PERISIC: KOSTUNICA GRESI STO NE SMENJUJE PAVKOVICA Predsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Momcilo Perisic ocenio je u petak da predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica pravi gresku sto sa mesta nacelnika generalstaba Vojske Jugoslavije ne smenjuje Nebojsu Pavkovica. U intervjuu za "Berliner cajtung" Perisic je rekao da sve dok je Pavkovic na polozaju "ostaje akutna opasnost da stari rezim dodje na ideju da pokusa da se na vlast vrati silom". "Pavkovic je uvek bio privatni general Milosevica i njegove zene. Sada hoce da bude Kostunicin sluga. Verujem da je to dogovorio sa Milosevicem da bi stari rezim i dalje funkcionisao", rekao je on, dodajuci da "samo Kostunica zna zasto odbija da smeni Pavkovica, jer on donosi odluke", prenosi Beta.

Predsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Momcilo Perisic ocenio je u petak da predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica pravi gresku sto sa mesta nacelnika generalstaba Vojske Jugoslavije ne smenjuje Nebojsu Pavkovica. U intervjuu za "Berliner cajtung" Perisic je rekao da sve dok je Pavkovic na polozaju "ostaje akutna opasnost da stari rezim dodje na ideju da pokusa da se na vlast vrati silom". "Pavkovic je uvek bio privatni general Milosevica i njegove zene. Sada hoce da bude Kostunicin sluga. Verujem da je to dogovorio sa Milosevicem da bi stari rezim i dalje funkcionisao", rekao je on, dodajuci da "samo Kostunica zna zasto odbija da smeni Pavkovica, jer on donosi odluke", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare