LUKOVAC I MILO U SKADRU DOGOVORILI INTENZIVNIJU SARADNJU

Nedelja, 22.10.2000.

23:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

LUKOVAC I MILO U SKADRU DOGOVORILI INTENZIVNIJU SARADNJU Ministri inostranih poslova Albanije i Crne Gore Paskal Milo i Branko Lukovac saglasili su se u Skadru da dve zemlje treba da intenziviraju saradnju, javlja Beta. U saopstenju izdatom posle sastanka u nedelju, sef albanske diplomatije Paskal Milo naveo je da je razgovor sa Lukovcem "bio usredsredjen na odnose dve zemlje i na izvanrednu saradnju koja je u novije vreme urodila plodovima". Takodje smo analizirali i nova intezivna desavanja u regionu, a posebno situaciju stvorenu posle poraza bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica, naveo je Milo. Agencija prenosi i izjavu Branka Lukovca da je formiran medjudrzavni odbor za ekonomsku saradnju koji treba da pospesi privredne odnose dve zemlje.

Ministri inostranih poslova Albanije i Crne Gore Paskal Milo i Branko Lukovac saglasili su se u Skadru da dve zemlje treba da intenziviraju saradnju, javlja Beta. U saopstenju izdatom posle sastanka u nedelju, sef albanske diplomatije Paskal Milo naveo je da je razgovor sa Lukovcem "bio usredsredjen na odnose dve zemlje i na izvanrednu saradnju koja je u novije vreme urodila plodovima". Takodje smo analizirali i nova intezivna desavanja u regionu, a posebno situaciju stvorenu posle poraza bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica, naveo je Milo. Agencija prenosi i izjavu Branka Lukovca da je formiran medjudrzavni odbor za ekonomsku saradnju koji treba da pospesi privredne odnose dve zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare