GOR: OPASAN BUSOV STAV O MIROVNIM OPERACIJAMA NA BALKANU

Nedelja, 22.10.2000.

16:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

GOR: OPASAN BUSOV STAV O MIROVNIM OPERACIJAMA NA BALKANU Kandidat Demokratske partije za americkog predsednika Al Gor okarakterisao je kao opasan stav republikanskog rivala Dzordza Busa da bi SAD trebalo da okoncaju prisustvo u mirovnim snagama NATO na Balkanu, javlja u nedelju Rojters, a prenosi FoNet. Gor je izjavio da bi Busov plan "mogao da odrazava veliko i osnovno nerazumevanje uloge SAD u svetu", dodavsi da bi to vodilo do nestanka NATO i moglo ugroziti mir u Evropi.

Kandidat Demokratske partije za americkog predsednika Al Gor okarakterisao je kao opasan stav republikanskog rivala Dzordza Busa da bi SAD trebalo da okoncaju prisustvo u mirovnim snagama NATO na Balkanu, javlja u nedelju Rojters, a prenosi FoNet. Gor je izjavio da bi Busov plan "mogao da odrazava veliko i osnovno nerazumevanje uloge SAD u svetu", dodavsi da bi to vodilo do nestanka NATO i moglo ugroziti mir u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare