SMILJANIC: MILOSEVIC CE ODLUCITI KO CE BITI PREDSEDNIK

Ponedeljak, 23.10.2000.

15:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SMILJANIC: MILOSEVIC CE ODLUCITI KO CE BITI PREDSEDNIK Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalisticke partije Srbije Zivorad Smiljanic izjavio je u ponedeljak da ce bivsi predsedik SRJ i predsednik SPS-a Slobodan Milosevic sam odluciti ko ce biti predsednik stranke nakon kongresa najavljenog za kraj novembra. "Da li ce Milosevic ili neko drugi biti predsednik, pre svega o tome ce sam predsednik Milosevic da odluci", rekao je Smiljanic agenciji Beta. On je dodao da mu se gade "golubovi preletaci" unutar SPS-a i dodao da ne zeli da kaze nijednu ruznu rec o Milosevicu. On je ocenio da "ti ljudi" nisu bili ni socijalisti "niti su sad dosovci, oni nisu nista, oni su samo karijeristi koji zele da se uz vlast docepaju licne koristi". Smiljanic je rekao da na vanrednom kogresu SPS-a ocekuje da ce biti smenjen sa mesta predsednika Pokrajinskog odbora ove partije. "Normalno je da nakon ovako katastrofalnog poraza na pokrajinskim izborima, na ovu funkciju dodju drugi, mladji ljudi", ocenio je on.

Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalisticke partije Srbije Zivorad Smiljanic izjavio je u ponedeljak da ce bivsi predsedik SRJ i predsednik SPS-a Slobodan Milosevic sam odluciti ko ce biti predsednik stranke nakon kongresa najavljenog za kraj novembra. "Da li ce Milosevic ili neko drugi biti predsednik, pre svega o tome ce sam predsednik Milosevic da odluci", rekao je Smiljanic agenciji Beta. On je dodao da mu se gade "golubovi preletaci" unutar SPS-a i dodao da ne zeli da kaze nijednu ruznu rec o Milosevicu. On je ocenio da "ti ljudi" nisu bili ni socijalisti "niti su sad dosovci, oni nisu nista, oni su samo karijeristi koji zele da se uz vlast docepaju licne koristi". Smiljanic je rekao da na vanrednom kogresu SPS-a ocekuje da ce biti smenjen sa mesta predsednika Pokrajinskog odbora ove partije. "Normalno je da nakon ovako katastrofalnog poraza na pokrajinskim izborima, na ovu funkciju dodju drugi, mladji ljudi", ocenio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare