NOVOIZABRANA VLADA SRBIJE ODRZALA PRVU SEDNICU

Utorak, 24.10.2000.

21:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NOVOIZABRANA VLADA SRBIJE ODRZALA PRVU SEDNICU Novoizabrana vlada Srbije saopstila je u utorak uvece da ce preduzetie sve neophodne aktivnosti kojima se obezbedjuju javni red i mir, uslovi za normalizaciju zivota i rada gradjana i obezbediti funkcionisanje institucija sistema na svim nivoima u skladu sa Ustavom i zakonima. U saopstenju sa prve sednice, navodi se da je vlada zaduzila resorna ministarstva da odmah sagledaju probleme u svojim oblastima i da predloze hitne i posebne mere koje ce se preduzeti do kraja godine. Na sednici je zakljuceno da se odmah preduzmu mere kako bi se resili problemi u snabdevanju trzista osnovnim poljoprivredn-prehrambenim proizvodima, lekovima i energentima. Vlada je pozvala sve medije da istinito informisu javnost i da doprinesu politickoj toleranciji, prenosi Beta.

Novoizabrana vlada Srbije saopstila je u utorak uvece da ce preduzetie sve neophodne aktivnosti kojima se obezbedjuju javni red i mir, uslovi za normalizaciju zivota i rada gradjana i obezbediti funkcionisanje institucija sistema na svim nivoima u skladu sa Ustavom i zakonima. U saopstenju sa prve sednice, navodi se da je vlada zaduzila resorna ministarstva da odmah sagledaju probleme u svojim oblastima i da predloze hitne i posebne mere koje ce se preduzeti do kraja godine. Na sednici je zakljuceno da se odmah preduzmu mere kako bi se resili problemi u snabdevanju trzista osnovnim poljoprivredn-prehrambenim proizvodima, lekovima i energentima. Vlada je pozvala sve medije da istinito informisu javnost i da doprinesu politickoj toleranciji, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare