SRJ PRIMELJENA U UN NAKON PRITISKA HOLBRUKA

Četvrtak, 02.11.2000.

13:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SRJ PRIMELJENA U UN NAKON PRITISKA HOLBRUKA Britanski listovi u cetvrtak pisu o znacaju prijema Savezne Republike Jugoslavije u Ujedinjene nacije, pri cemu Gardijan istice da je do toga doslo nakon snaznog pritiska americkog ambasadora Ricarda Holbruka. Kako prenosi Radio Bi-Bi-Si u programu na srpskom jeziku, Holbruk je ubedio ostale clanice, a narocito Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, da to pitanje ne vezuju za resavanje problema sukcesije bivse Jugoslavije. Delimican razlog za americku zurbu bio je u tome da se odbaci najnoviji zahtev Crne Gore da dobije svoje mesto u Ujedinjenim nacijama, zakljucuje Gardijan, javlja Beta.

Britanski listovi u cetvrtak pisu o znacaju prijema Savezne Republike Jugoslavije u Ujedinjene nacije, pri cemu Gardijan istice da je do toga doslo nakon snaznog pritiska americkog ambasadora Ricarda Holbruka. Kako prenosi Radio Bi-Bi-Si u programu na srpskom jeziku, Holbruk je ubedio ostale clanice, a narocito Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, da to pitanje ne vezuju za resavanje problema sukcesije bivse Jugoslavije. Delimican razlog za americku zurbu bio je u tome da se odbaci najnoviji zahtev Crne Gore da dobije svoje mesto u Ujedinjenim nacijama, zakljucuje Gardijan, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare