STEJT DIPARTMENT: OBNAVLJANJE DIPLOMATSKIH ODNOSA VRLO BRZO

Subota, 04.11.2000.

07:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

STEJT DIPARTMENT: OBNAVLJANJE DIPLOMATSKIH ODNOSA VRLO BRZO SAD nameravaju da diplomatske odnose sa SR Jugoslavijom obnove u "vrlo bliskoj buducnosti", saopstio je u petak uvece Stejt dipartment. "Cinimo napredak. Mislimo da cemo biti u stanju da formalno obnovimo nase diplomatske odnose u vrlo bliskoj buducnosti", izjavio je portparol Stejt departmenta Ricard Baucer koji je ipak odbio da iznese precizan datum obnavljanja diplomatskih odnosa. Jedan drugi zvanicnik Stejt departmenta izjavio je, medjutim, da nije iskljuceno da do toga dodje vec naredne sedmice. Obnavljanje diplomatskih odnosa bice izvrseno razmenom pisama izmedju jugoslovenskog predsednika Vojislava Kostunice i predsednika SAD Bila Klintona.

SAD nameravaju da diplomatske odnose sa SR Jugoslavijom obnove u "vrlo bliskoj buducnosti", saopstio je u petak uvece Stejt dipartment. "Cinimo napredak. Mislimo da cemo biti u stanju da formalno obnovimo nase diplomatske odnose u vrlo bliskoj buducnosti", izjavio je portparol Stejt departmenta Ricard Baucer koji je ipak odbio da iznese precizan datum obnavljanja diplomatskih odnosa. Jedan drugi zvanicnik Stejt departmenta izjavio je, medjutim, da nije iskljuceno da do toga dodje vec naredne sedmice. Obnavljanje diplomatskih odnosa bice izvrseno razmenom pisama izmedju jugoslovenskog predsednika Vojislava Kostunice i predsednika SAD Bila Klintona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare