BLIC O MOGUCIM AMBASADORIMA SRJ

Petak, 10.11.2000.

08:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

BLIC O MOGUCIM AMBASADORIMA SRJ Clan Predsednistva GSS Vojin Dimitrijevic mogao bi uskoro biti imenovan na mesto ambasadora SRJ pri UN, objavljuje dnevnik "Blic". Pozivajuci se na izvore u Ministarstvu inostranih poslova, "Blic" navodi da je Dimitrijevicev protivkandidat Vesna Pesic, nekadasnji predsednik GSS-a, ali da bi Dimitrijevic "mogao dobiti prednost, kao jedan od najvecih strucnjaka u oblasti ljudskih prava" u SRJ. “Blic” jos pise da su kandidati za ambasadora u SAD nekadasnji ambasador SFRJ u toj drzavi i bivsi gradonacelnik Beograda Zivorad Kovacevic, kao i bivsi diplomata Milivoje Maksic. Potpredsednik DSS Vladeta Jankovic vidjen je za ambasadora u Londonu, a dramski pisac i clan G17 plus Dusan Kovacevic trebalo bi da bude ambasador u Parizu.

Clan Predsednistva GSS Vojin Dimitrijevic mogao bi uskoro biti imenovan na mesto ambasadora SRJ pri UN, objavljuje dnevnik "Blic". Pozivajuci se na izvore u Ministarstvu inostranih poslova, "Blic" navodi da je Dimitrijevicev protivkandidat Vesna Pesic, nekadasnji predsednik GSS-a, ali da bi Dimitrijevic "mogao dobiti prednost, kao jedan od najvecih strucnjaka u oblasti ljudskih prava" u SRJ. “Blic” jos pise da su kandidati za ambasadora u SAD nekadasnji ambasador SFRJ u toj drzavi i bivsi gradonacelnik Beograda Zivorad Kovacevic, kao i bivsi diplomata Milivoje Maksic. Potpredsednik DSS Vladeta Jankovic vidjen je za ambasadora u Londonu, a dramski pisac i clan G17 plus Dusan Kovacevic trebalo bi da bude ambasador u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare