POMOC IZ SOFIJE ZA NOVOSADSKA OBDANISTA

Ponedeljak, 20.11.2000.

19:57

Izvor: B92

Default images

Podeli:

POMOC IZ SOFIJE ZA NOVOSADSKA OBDANISTA Humanitarna pomoc u vidu 13 tona prehrambenih proizvoda iz Sofije namenjena predskolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" stigla je u ponedeljak u Novi Sad. Pomoc, koju su uputile gradske vlasti iz Sofije i trgovinsko preduzece "A-klub", dodeljena je na osnovu projekta za pomoc Novosadjanima koji je sacinila Gradska vlada. "Gradske vlasti Sofije su se prve javile i mi smo zbog toga veoma zahvalni", rekao je predsednik Izvrsnog odbora grada Branislav Pomoriski. Zamenik gradonacelnika Sofije Ljubomir Nikolov rekao je da je ovaj kontingent "prvi, mali deo pomoci, koji je odmah sakupljen" i dodao da ce vlasti Sofije "dopremiti jos pomoci", javlja Beta.

Humanitarna pomoc u vidu 13 tona prehrambenih proizvoda iz Sofije namenjena predskolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" stigla je u ponedeljak u Novi Sad. Pomoc, koju su uputile gradske vlasti iz Sofije i trgovinsko preduzece "A-klub", dodeljena je na osnovu projekta za pomoc Novosadjanima koji je sacinila Gradska vlada. "Gradske vlasti Sofije su se prve javile i mi smo zbog toga veoma zahvalni", rekao je predsednik Izvrsnog odbora grada Branislav Pomoriski. Zamenik gradonacelnika Sofije Ljubomir Nikolov rekao je da je ovaj kontingent "prvi, mali deo pomoci, koji je odmah sakupljen" i dodao da ce vlasti Sofije "dopremiti jos pomoci", javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare