SINDIKAT JAT TRAZI PRIJEM KOD MINISTRA SAOBRACAJA

Utorak, 21.11.2000.

16:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SINDIKAT JAT TRAZI PRIJEM KOD MINISTRA SAOBRACAJA Jedinstvena sindikalna organizacija JAT zatrazila je prijem kod republickog ministra saobracaja Aleksandra Milutinovica. U otvorenom pismu Milutinovicu navodi se da su predstavnici ovog sindikata u nekoliko navrata dolazili u Vladu i trazili prijem, ali da im receno da je nemoguce da ministar primi "mnogoclanu delegaciju". Sindikat navodi da je upoznat da su neki predstavnici JAT, ali i penzioneri, samoinicijativno dolazili na razgovor s ministrom, uz napomenu da problema u ovom kolektivu nema. U pismu se dalje navodi da Sindikat ocekuje od ministra Milutinovica da ih primi i da ce, ako se od njih ocekuje da dodju pred vladu dodju s transparentima, oni to i uciniti, javlja Beta.

Jedinstvena sindikalna organizacija JAT zatrazila je prijem kod republickog ministra saobracaja Aleksandra Milutinovica. U otvorenom pismu Milutinovicu navodi se da su predstavnici ovog sindikata u nekoliko navrata dolazili u Vladu i trazili prijem, ali da im receno da je nemoguce da ministar primi "mnogoclanu delegaciju". Sindikat navodi da je upoznat da su neki predstavnici JAT, ali i penzioneri, samoinicijativno dolazili na razgovor s ministrom, uz napomenu da problema u ovom kolektivu nema. U pismu se dalje navodi da Sindikat ocekuje od ministra Milutinovica da ih primi i da ce, ako se od njih ocekuje da dodju pred vladu dodju s transparentima, oni to i uciniti, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare