RAZGOVORI: KOSTUNICA SNP-DOS

Sreda, 22.11.2000.

00:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

RAZGOVORI: KOSTUNICA SNP-DOS Jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica razgovarace u sredu sa predstavnicima Socijalisticke narodne partije i Demokratske opozicije Srbije o kandidaturi Mladjana Dinkica za guvernera Narodne banke Jugoslavije, izjavio je potpredsednik SNP Predrag Bulatovic. Kako prenosi SRNA, Bulatovic je podsetio na stav SNP da nece podrzati Dinkica, ali nije iskljucio mogucnost kompromisa, uz odredjene uslove. On je dodao da ce, "bez obzira ko bio izabran, morati imati rok od tri meseca nakon koga ce poloziti racune Saveznoj skupstini".

Jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica razgovarace u sredu sa predstavnicima Socijalisticke narodne partije i Demokratske opozicije Srbije o kandidaturi Mladjana Dinkica za guvernera Narodne banke Jugoslavije, izjavio je potpredsednik SNP Predrag Bulatovic. Kako prenosi SRNA, Bulatovic je podsetio na stav SNP da nece podrzati Dinkica, ali nije iskljucio mogucnost kompromisa, uz odredjene uslove. On je dodao da ce, "bez obzira ko bio izabran, morati imati rok od tri meseca nakon koga ce poloziti racune Saveznoj skupstini".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare