TADIC NA SASTANKU SA ZAPOSLENIMA U POZORISTU

Sreda, 22.11.2000.

11:27

Izvor: B92

Default images

Podeli:

TADIC NA SASTANKU SA ZAPOSLENIMA U POZORISTU Upravnik Narodnog pozorista Ljubivoje Tadic izjavio je da ce u sredu odrzati sastanak sa zaposlenima u toj kuci, javlja Radio B92. "Zelim da zaposlenima kazem sta se namerava, koji su planovi Narodnog pozorista, upravo iz razloga da zaposleni prvi cuju sta ce se raditi, a ne da saznaju iz novina, sto je poslednjih godina bila praksa. U Narodnom pozoristu mnoge stvari ce se raditi drugacije, od repertora do organizacionih pitanja, i o tome cu upoznati zaposlene. Ocekujemo premijeru 'Ohridske legende' i videcemo kako ta bajka utice na nas danas", rekao je Tadic.

Upravnik Narodnog pozorista Ljubivoje Tadic izjavio je da ce u sredu odrzati sastanak sa zaposlenima u toj kuci, javlja Radio B92. "Zelim da zaposlenima kazem sta se namerava, koji su planovi Narodnog pozorista, upravo iz razloga da zaposleni prvi cuju sta ce se raditi, a ne da saznaju iz novina, sto je poslednjih godina bila praksa. U Narodnom pozoristu mnoge stvari ce se raditi drugacije, od repertora do organizacionih pitanja, i o tome cu upoznati zaposlene. Ocekujemo premijeru 'Ohridske legende' i videcemo kako ta bajka utice na nas danas", rekao je Tadic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare