GRCKI MINISTAR ODBRANE U PONEDELJAK U BEOGRADU

Petak, 24.11.2000.

15:47

Izvor: B92

Default images

Podeli:

GRCKI MINISTAR ODBRANE U PONEDELJAK U BEOGRADU Grcki ministar odbrane Apostolos Akis Cohadzopulos doputovace u ponedeljak u zvanicnu jednodnevnu posetu SR Jugoslaviji, saopstila je u petak Sluzba za informisanje Vojske Jugoslavije. Cohadzopulos ce sa jugoslovenskim ministrom odbrane Slobodanom Krapovicem razgovarati o unapredjenju saradnje dve zemlje u oblasti odbrane, kao i o pitanjima od sireg znacaja za jacanje mira i bezbednosti u regionu Balkana. Kako prenosi SRNA, dvojica ministara odbrane razmotrice i grcku inicijativu za pruzanje "dobrih usluga" za pristupanje SRJ programu Partnerstvo za mir.

Grcki ministar odbrane Apostolos Akis Cohadzopulos doputovace u ponedeljak u zvanicnu jednodnevnu posetu SR Jugoslaviji, saopstila je u petak Sluzba za informisanje Vojske Jugoslavije. Cohadzopulos ce sa jugoslovenskim ministrom odbrane Slobodanom Krapovicem razgovarati o unapredjenju saradnje dve zemlje u oblasti odbrane, kao i o pitanjima od sireg znacaja za jacanje mira i bezbednosti u regionu Balkana. Kako prenosi SRNA, dvojica ministara odbrane razmotrice i grcku inicijativu za pruzanje "dobrih usluga" za pristupanje SRJ programu Partnerstvo za mir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare