IVANOVIC: RAZGOVOR SA ALBANSKOM STRANOM DOBAR POTEZ

Nedelja, 26.11.2000.

13:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

IVANOVIC: RAZGOVOR SA ALBANSKOM STRANOM DOBAR POTEZ Predsednik Srpskog nacionalnog veca Kosovske Mitrovice Oliver Ivanovic izjavio je da bi razgovor s liderom Demokratskog saveza Kosova Ibrahimom Rugovom i albanskom stranom mogao da bude dobar potez u resavanju situacije u Presevskoj dolini, na jugu Srbije. On je, medjutim, dodao da bi takvom razgovoru trebalo da prethodi kontakt Evropske unije, NATO i SAD sa albanskim predstavnicima, i da im, ocenio je Ivanovic, objasne sadasnje odnose i da ih usmere ka miroljubivom resenju kosovskog problema. "Rezolucija 1244 daje okvire za to i njeno postovanje i potpuna primena bili bi dobar osnov za razgovor", rekao je Ivanovic.

Predsednik Srpskog nacionalnog veca Kosovske Mitrovice Oliver Ivanovic izjavio je da bi razgovor s liderom Demokratskog saveza Kosova Ibrahimom Rugovom i albanskom stranom mogao da bude dobar potez u resavanju situacije u Presevskoj dolini, na jugu Srbije. On je, medjutim, dodao da bi takvom razgovoru trebalo da prethodi kontakt Evropske unije, NATO i SAD sa albanskim predstavnicima, i da im, ocenio je Ivanovic, objasne sadasnje odnose i da ih usmere ka miroljubivom resenju kosovskog problema. "Rezolucija 1244 daje okvire za to i njeno postovanje i potpuna primena bili bi dobar osnov za razgovor", rekao je Ivanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare