U UTORAK PRVI KONVOJ ROBE IZ MAKEDONIJE

Petak, 09.06.2000.

22:05

Izvor: B92

Default images

Podeli:

U UTORAK PRVI KONVOJ ROBE IZ MAKEDONIJE 16:15 Direktor Carinske uprave Makedonije Dragan Darlevski izjavio je da bi u utorak, 13. juna, trebalo da krene prvi organizovani konvoj, u kojem ce se roba iz Makedonije, namenjena crnogorskom trzistu, transportovati u pratnji civilne misije Ujedinjenih nacija preko teritorije Kosova i Metohije. Darlevski je podgorickoj "Pobjedi" rekao da je planirano da konvoji krecu svakog utorka, precizirajuci da je za formiranje konvoja potrebno da se prijavi najmanje deset kamiona, koji ce se uz pratnju UMNIK kretati do crnogorske, odnosno makedonske granice. On je istakao da "u Makedoniji vlada veliko interesovanje za ovaj vid transporta, kojim ce se dvostruko smanjiti troskovi prevoza".

16:15 Direktor Carinske uprave Makedonije Dragan Darlevski izjavio je da bi u utorak, 13. juna, trebalo da krene prvi organizovani konvoj, u kojem ce se roba iz Makedonije, namenjena crnogorskom trzistu, transportovati u pratnji civilne misije Ujedinjenih nacija preko teritorije Kosova i Metohije. Darlevski je podgorickoj "Pobjedi" rekao da je planirano da konvoji krecu svakog utorka, precizirajuci da je za formiranje konvoja potrebno da se prijavi najmanje deset kamiona, koji ce se uz pratnju UMNIK kretati do crnogorske, odnosno makedonske granice. On je istakao da "u Makedoniji vlada veliko interesovanje za ovaj vid transporta, kojim ce se dvostruko smanjiti troskovi prevoza".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare