DJINDJIC I BATIC TUZILI NEKOLIKO DRZAVNIH MEDIJA

Subota, 10.06.2000.

19:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DJINDJIC I BATIC TUZILI NEKOLIKO DRZAVNIH MEDIJA 11:55 Zoran Djindjic i Vladan Batic podneli su tuzbu po Zakonu o javnom informisanju protiv dnevnika “Politika” i “Vecernje novosti“, drzavne agencije Tanjug i njihovih celnih ljudi. Predsednici Demokratske stranke i Demohriscanske stranke Srbije tuzili su ove medije zbog teksta drzavne agencije Tanjug objavljenog u pomenutim novinama pod naslovom "Batic i Djindjic pripremaju 'otporaske Markale'". U tekstu je parafrazirana izjava neimenovanog profesora Univerziteta koji je predsedniku Radikalne stranke levice "Nikola Pasic" Sinisi Vucinicu navodno preneo da su mu Djindjic i Batic "rekli da pripremaju scenario koji zovu otporaske Markale". Djindjic i Batic najavili su da ce protiv Vucinica i Tanjuga pokrenuti poseban krivicni postupak.

11:55 Zoran Djindjic i Vladan Batic podneli su tuzbu po Zakonu o javnom informisanju protiv dnevnika “Politika” i “Vecernje novosti“, drzavne agencije Tanjug i njihovih celnih ljudi. Predsednici Demokratske stranke i Demohriscanske stranke Srbije tuzili su ove medije zbog teksta drzavne agencije Tanjug objavljenog u pomenutim novinama pod naslovom "Batic i Djindjic pripremaju 'otporaske Markale'". U tekstu je parafrazirana izjava neimenovanog profesora Univerziteta koji je predsedniku Radikalne stranke levice "Nikola Pasic" Sinisi Vucinicu navodno preneo da su mu Djindjic i Batic "rekli da pripremaju scenario koji zovu otporaske Markale". Djindjic i Batic najavili su da ce protiv Vucinica i Tanjuga pokrenuti poseban krivicni postupak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare