FINANSIJSKA POLICIJA ODUZELA OPREMU BEOGRADSKOM CZKD-u

Utorak, 08.08.2000.

19:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

FINANSIJSKA POLICIJA ODUZELA OPREMU BEOGRADSKOM CZKD-u Finansijska policija je nakon petosatne kontrole poslovanja beogradskog Centra za kulturnu dekontaminaciju oduzela tehnicku opremu i dokumentaciju tom centru. Kako agencija Beta saznaje, finansijska policija je "privremeno oduzela" dva racunara, pet sistemskih disketa, osam video kaseta, prepisku tog Centra, dok je telefonski imenik centra fotokopirala. Tehnicka oprema i dokumentacija je "privremeno oduzeta", kako se navodi u potvrdi koju je izdala finansijska policija, zbog "pronalaženja i obezbedjivanja materijalnih dokaza u postupku" uobicajene finansijske kontrole. Direktor Borka Pavicevic, kao i rukovodstvo tog centra, nije bilo prisutno, jer su na godisnjim odmorima, a u momentu upada finansijske policije u centru je bio samo dežurni radnik.

Finansijska policija je nakon petosatne kontrole poslovanja beogradskog Centra za kulturnu dekontaminaciju oduzela tehničku opremu i dokumentaciju tom centru. Kako agencija Beta saznaje, finansijska policija je "privremeno oduzela" dva računara, pet sistemskih disketa, osam video kaseta, prepisku tog Centra, dok je telefonski imenik centra fotokopirala. Tehnička oprema i dokumentacija je "privremeno oduzeta", kako se navodi u potvrdi koju je izdala finansijska policija, zbog "pronalaženja i obezbedjivanja materijalnih dokaza u postupku" uobičajene finansijske kontrole. Direktor Borka Pavićević, kao i rukovodstvo tog centra, nije bilo prisutno, jer su na godišnjim odmorima, a u momentu upada finansijske policije u centru je bio samo dežurni radnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare