"Doživela sam vrhunac u teretani, dok sam vežbala sa ličnim trenerom"

Nije tajna da se orgazam može postići tokom vežbanja u teretani, a 27-godišnja radio- voditeljka Poli Harding iz Australije rešila je javno da progovori o svom neobičnom iskustvu.

Subota, 07.04.2018.

14:10

Izvor: B92

Foto: Instagram Video Printscreen - Polly Harding

Podeli:

Poli Harding je u radio emisiji "KIIS breakfast show" otkrila kako je izgledao orgazam tokom serije izvođenja vežbi, u kojima joj je pomogao njen fitnes trener.

Kako kaže, vežbala je uz pomoć trenažera za trbušnjake (ab roler) koji je izazvao nezgodan incident.

"Nešto mi se desilo juče, što mi se nikada ranije nije desilo u teretani. Tokom izvođenja vežbe doživela sam vrhunac. Jako mi je neprijatno o tome da pričam", započela je svoju ispovest.

Poli objašnjava da je koristila novu spravu u teretan kada je odjednom osetila da će nešto čudno da se dogodi, i to ispred njenog ličnog trenera.

"Trebalo je 15 puta da ponovim vežbu. Negde na 10. ponavljanju sam osetila da se preznajem i da će se to desiti. Pomislila sam...ako uradim 11. put... ali nisam želela da izgledam slabo i nisam želela da stanem. Nastavila sam i onda odjednom.... Morala sam da se pravim da se ništa nije desilo", sramežljivo je ispričala ova žena.

Објава коју дели Polly Harding (@pjdeejay) дана

Prema Debi Herbenik, profesoru na Univerziteta u Indijani, iz oblasti javnog zdravlja, najmanje 10 odsto ljudi – bez obzira na godine, pol ili fizičku spretnost, doživi orgazam dok vežba.

Zato ne preostaje nam ništa drugo nego da vas pitamo da li ste i vi nekada imali isto ili slično iskustvo?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.