Slomljen nakon smrti devojke: "Ne znam kako ću bez tebe, bili smo više od srodnih duša"

Poznati reper se prvi put oglasio nakon što je njegova bivša devojka s kojom ima troje dece pronađena mrtva u svom stanu.

Ponedeljak, 19.11.2018.

12:32

Izvor: Super žena

Slomljen nakon smrti devojke:
foto: Getty

Podeli:

Bivša devojka repera Pi Didija, Kim Porter, pronađena je prošle nedelje mrtva u svom stanu u Los Anđelesu, nakon što je doživela srčani udar.

Reper i Kim bili su u vezi od 1994. do 2007, sa stalnim prekidima. Zajedno su odgajali Kiminog sina Kvinsija iz prethodne veze i svoje troje zajedničke dece, sina Kristijana i ćerke, bliznakinje, Dalilu i Džesi.

Didi se do sada nije oglašavao povodom ovih tragičnih vesti, ali danas je odlučio da podeli svoja osećanja sa obožavaocima na društvenoj mreži Instagram.

Kraj porodične fotografije na kojoj Kim i Didi poziraju sa decom reper je napisao: "Odgajaću našu porodicu baš kao što si me ti naučila. Voleću te zauvek. Ne mogu da poverujem u ovo s....“.

Didi je dodao još nekoliko Kiminih fotografija kraj kojih je napisao: "Reči ne mogu da opišu. Uvek i zauvek. Beskrajno i iznad toga“.

Words can’t explain 🖤FOREVER AND EVER AND EVER!!! Infinity and BEYOND!!!!

A post shared by Diddy (@diddy) on

A kraj njihovog zajedničkog videa na kojem poziraju za slikanje dok je Kim u drugom stanju reper je bio emotivan: "Poslednja tri dana pokušavam da se probudim iz ovog košmara. Ali nisam uspeo. Ne znam šta ću da radim bez tebe dušo. Puno mi nedostaješ. Danas ću da ti odam počast i pokušaću da objasnim našu neraskidivu povezanost. Bili smo više od najboljih prijatelja, više od srodnih duša. Bili smo neko drugo s... Nedostaješ mi mnogo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare