Supruga poznatog glumca progovorila o pobačaju u četvrtom mesecu trudnoće

Hilarija Boldvin, supruga holivudskog glumca Aleka Boldvina, smogla je snage da progovori o pobačaju koji joj se dogodio u četvrtom mesecu trudnoće.

Utorak, 19.11.2019.

10:48

Izvor: B92

Supruga poznatog glumca progovorila o pobačaju u četvrtom mesecu trudnoće
Foto: Gettyimages/Mike Coppola

Podeli:

Nedelju dana nakon što je javno obznanila da je izgubila bebu, Hilarija se prisetila trenutka kada joj je lekar saopštio bolnu vest.

“Bila sam toliko uzbuđena što ću na ultrazvuku videti moju devojčicu. Bila sam toliko nervozna tog dana. Možda sam predosećala šta će da se dogodi ili je to samo dokaz da je trudnoća nakon pobačaja stresna”, otkrila je Hilarija, koja je u aprilu takođe izgubila bebu.

“Legla sam na sto i tehničar je stavio sonogram. Odmah smo shvatili da beba ne daje znake života. To je bio jedan od najgorih osećaja”, prisetila se Hilarija Boldvin, koja je u septembru objavila da je trudna.

Sa suprugom Alekom ima četvoro dece: ćerku Karmen i sinove Rafaela Tomasa, Leonarda Anđela Čarlsa i Romea Alehandra Davida, prenosi Indeks. Boldvin je zahvalila svojim pratiteljima na podršci tokom teškog perioda.

“Najveća uteha mi je što su neki od vas podelili sa mnom lična iskustva, bez obzira na to da li je reč o pobačaju, mrtvorođenom detetu, hemijskoj trudnoći ili neplodnosti”, dodala je.

Sada provodi vreme sa suprugom i decom.

"Srećna sam što ih imam. Postoje trenuci kad sam bolje, ali onda dođu i oni kad sam mnogo tužna”, zaključila je Hilarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare