Veze i odnosi

Rođeni istog datuma: Šakira i Pike jači su od svih nevolja

Latino diva Šakira i fudbaler Žerar Pike zajedno su više od deset godina, imaju dva sina, nisu venčani, a uprskos tome što je ona juče napunila 44, a on 34, vole se više nego ikada.

Sreda, 03.02.2021.

09:46

Izvor: 24sata.hr, super zena

Rođeni istog datuma: Šakira i Pike jači su od svih nevolja
Foto: Profimedia

Podeli:

Ljubavnu priču pevačice Šakire i fudbalera Žerara Pikea verovatno zna većina njihovih fanova.

Upoznali su se 2010. u Madridu na snimanju himne Svetskog fudbalskog prvenstva, koje se te godine odvijalo u Africi.

Kolumbijsku pevačicu je tada na setu očarao mladi španski igrač, a druženje su nastavili i u Africi, kada je, kako priča Žerar, došao do finala samo da bi je ponovo video (Šakira je u finalu pevala himnu "Waka Waka").

Ostalo znamo, Pike je došao do finala, Španija je pobedila Holandiju 1-0, a pevačica i fudbaler zajedno su već više od decenije i imaju dvoje dece, sinove Milana (8) i Sašu (6).

Šakira i Pike su i rođeni na isti dan 2. februara, samo što je između njih tačno deset godina razlike.

Vatrena pevačica tako je juče napunila 44, a fudbaler 34 godine.

Kolumbijki su mnogi govorili kako je prevelika razlika između njih i kako to neće funkcionisati jer joj je partner još "dečak", ali ih nije slušala. Nagovarali su ih i na brak, oni još nisu ozakonili svoju vezu, a i dalje im dobro ide. Pevačica je jednom prilikom objasnila zašto se nije udala.

"Iskreno, brak me plaši. Ne želim da me vidi kao svoju ženu, već više kao svoju devojku, ljubavnicu. To je kao to zabranjeno voća, radije ga držim na prstima i da misli kako je sve moguće zavisno od njegovog ponašanja", ispričala je.

Jedno vreme se pričalo kako im je odnos u krizi i to navodno zato što je Pike bio zavisan od kockanja, ali sada deluje da je sve to iza njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare