Veze i odnosi

Na večeri sa prelepom brinetom – Šon Pen ponovo zaljubljen? FOTO

Američki glumac Šon Pen "uhvaćen" je ispred jednog luksuznog restorana u Los Anđelesu, a mnogi spekulišu da je išao na romantičnu večeru sa misterioznom ženom.

Subota, 10.09.2022.

08:30

Izvor: B92

Na večeri sa prelepom brinetom – Šon Pen ponovo zaljubljen? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Krajnje rezervisan, brzo je prošao pored fotoraportera, ali kako Dejli mejl izveštava zajedno su išli na pauzu za cigaretu tokom večere.

Kada je večera završena, otišli su svako na svoju stranu, a pažnju je svakako privukla atraktivna brineta koja je pokušavala da se sakrije ispod kačketa i maske.

Podsetimo u aprilu ove godine Šon (61) se razveo od Lejle Džordž (30) i sebe okrivio za propast braka: "Kako se pokazalo, a to će vas šokirati, lepe, neverovatno drage, maštovite, talentovane mlade žene koje se udaju za dosta starijeg muškarca od sebe, zapravo ne vole kad ustanu nakon mirno prospavane noći, a njihov tek venčani suprug leži na kauču, gde od 4 sata ujutro gleda sve moguće gluposti koje se događaju u svetu i koji u 10.30 ujutro odluči kako je idealno vreme za duplu votku tonik i tabletu za spavanje i kaže: "Dobro jutro, draga. Ja ću se onesvestiti na par sati i pobeći od svih ovih gluposti".

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.