Veze i odnosi

Šinejd O'Konor je imala četiri braka – poslednji je trajao svega 16 dana; "Ostavili ste me da umrem"

Pevačica anđeoskog glasa Šinejd O' Konor danas je preminula. Ostaće upamćena po neverovatnim vokalnim sposobnostima, ali i po buntovnom životu koji su obeležila četiri braka.

Sreda, 26.07.2023.

20:04

Izvor: superžena

Šinejd O'Konor je imala četiri braka – poslednji je trajao svega 16 dana;
Foto: Profimedia

Podeli:

Šinejd je davne 1987. godine bila u braku sa muzičkim producentom Džonom Renoldsom, koji je zaslužan za njen prvi album "The Lion and the Cobra". Brak je trajao do 1991. godine, a iz te veze rodio se O' Konorin najstariji sin Džejk.

Tragičan život Šinejd O’Konor: Pre samo godinu i po preminuo je njen sin, detinjstvo joj bilo horor

Kako prenosi portal Irishcentral.com, Šinejdin prvi brak ostavio je trajne posledice na njeno mentalno zdravlje, a pevačica je tek 2016. godine u otvorenom obraćanju javnosti ispričala da je trpela pritisak od bivšeg supruga.

"Svi ste me ostavili, jer sam bila suicidalna. Ostavili ste me da umrem", rekla je pevačica, aludirajući na supruga koji ju je mentalno zlostavljao, odnosno, vršio je pritisak na nju da abortira njihovo zajedničko dete.

Godine 2001. BBC je izvestio da je novinar Nik Domerlad zaprosio slavnu pevačicu, Međutim, ni taj brak nije dugo potrajao, već su se razveli 2004. godine. Izvor blizak novinaru je za irske medije otkrio da nije bilo "loše krvi" među njima, ali da se odnos među njima promenio jednom kada su se venčali.

"Uprkos ogromnoj ljubavi koja postoji između njih, brak je bio preveliki pritisak za njih", rekao je on tada, te istakao da se Šinejd zaklela da više nikada neće stupiti u bračnu zajednicu.

Međutim...

Njen treći brak usledio je 2010. godine kada se udala za australijskog muzičara Stivena Kunija. Međutim, zbog pevačicinih zdravstvenih problema, ni taj brak nije potrajao, te su se razveli.

"Stiv je predivan, nije njegova krivica, već moja. To je bio srećan brak i slomljeno mi je srce što se ovako završilo", rekla je tada pevačica.

Četvrti brak O' Konorove bio je pravi šok za javnost. Ona je je preko svoje internet stranice tada objavila da je stala pred oltar sa svojim dečkom, terapeutom Berijem Heridžom (38).

Međutim, pevačica se razvela od Berija Heridža nakon 16 dana braka.

Šinejd je navela da je njen muž bio pod velikim pritiskom izvesnih osoba iz svog okruženja koje su ga podsticale da ne ostane sa njom, ali je priznala i da snosi deo odgovornosti za rastanak od muža, pošto je tokom prve bračne noći otišla u potragu za malim džointom marihuane.

"Bio je užasno nesrećan i zato sam okončala brak", objasnila je i dodala da je rastanak bio prijateljski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare