Zdrav duh

Manekenka "hvata" neverne partnere: Dobija svakakve poruke FOTO

Instagram model Pejdž Vulen pomaže ženama da uhvate partnere koji ih varaju.

Petak, 27.11.2020.

16:26

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Lepotica iz Kalifornije sakupila je više od 207 hiljada pratilaca na Instagramu, a vodi i poseban nalog na kom dokumentuje neprimerene i ljigave komentare muškaraca.

Svoj izgled manekenka je iskoristila i kako bi hvatala varalice, a nedavno je otkrila i zašto se uopšte odlučila za to. Kaže kako je primetila da veliki broj muškaraca koji joj šalju privatne poruke ima profilne fotografije sa svojim devojkama, prenosi Indeks.

Dodaje da se zatim pitala da li njihove devojke znaju da partneri šalju poruke nasumičnim devojkama u bikiniju pa je odlučila da pomogne svojim sledbenicama i ponudi im pomoć u otkrivanju da li bi ih partner prevario.

Zatim je objavila stori sa porukama u kojima je pitala muškarce da li bi pristali na vezu, a kaže kako je većina odgovora iznenadila.

"Iznenađujuće, većina njih ili nije odgovorila ili su napisali nešto ružno, a neki su me i obavestili da imaju devojku", napisala je Pejdž i dodala da je samo nekoliko njih slagalo i reklo da su samci.

Jednog varalicu brzo je uhvatila. "Pomislila sam da si sladak. Nadala sam se da možemo da se upoznamo, ako si slobodan, naravno", napisala mu je.

"Dovoljno sam slobodan, da li imaš Snapchat?", odgovorio joj je.

Još nekoliko njih je uhvatila u laži, a neki su je izvređali i nazvali prostitutkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.