Pila je četiri litra vode dnevno i evo šta joj se dogodilo

Šefali Sud odlučila je da promeni navike u ispijanju vode kako bi videla kakve će to sve posledice imati na njen život. Deset dana pila je četiri i po litra vode dnevno.

Zdravlje žene | Super žena |
Podeli
Thinkstock/SanneBerg
Thinkstock/SanneBerg

Prema stručnjacima, piše Index.hr, svakog dana na 15 kilograma telesne težine treba popiti po litar vode, a što je za Šefali značilo da mora da pije 4,3 litra, a ona je odlučila da zaokružiti na 4,5. Vrlo brzo počela je da oseća pozitivne posledice u svom zdravlju.

Kaže da se osećala mnogo lakše uprkos tome što je pila mnogo više nego pre. Takođe, kaže da je osetila da joj je telo mnogo aktivnije i da je imala više energije.

"Ubrzo mi je trebalo upravo toliko vode. Najpre sam osećala kao da na silu pijem tu vodu, ali nakon dva dana bi mi se usta sušila ako ne bih pila toliko vode", rekla je ona.

"Mokraća mi je bila vrlo bistra, no morala sam u WC svakih sat vremena. Pogotovo ujutro", objasnila je.

Međutim, ono što ju je najviše iznenadilo jeste povećanje seksualne želje.

"Nisam sigurna da li je to bilo zbog stalne potrebe za mokrenjem što je stvaralo pritisak na moje genitalije ili zbog više energije, ali tu sam osetila veliku promenu", ukazala je Šefali i dodala da joj se probava ubrzala i da je to uticalo na njen izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 15 sledeca idi na stranu