Zdravlje žene

Seks-bomba iz "Čuvara plaže" se kaje zbog silikona: "Ostavite svoje telo na miru" FOTO

Glumila je s Pamelom Anderson i muškarci su je obožavali.

Nedelja, 28.01.2024.

12:58

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Glumica Nikol Egert (52) nedavno je objavila da boluje od raka dojke, nakon čega je priznala da se kaje što se podvrgla plastičnim operacijama.

"Posmatram sve te mlađe devojke koje to rade i pomislim: 'Bože, ostavite svoja tela na miru'", izjavila je glumica koju je proslavila uloga u "Čuvarima plaže" u intervjuu za "People".

Grudi je povećala dok je bila jako mlada, a sada priznaje da se pokajala. Usledio je niz operacija kako bi imala željene grudi, ali je 2015. godine odlučila da ih smanji.

"Bila je to glupa odluka osamnaestogodišnjakinje", rekla je glumica i dodala da ni psihički ni fizički, zapravo, nije bila spremna za svakodnevno snimanje u kupaćem kostimu i popularnost kakvu je čuvena serija nosila.

Nikol je u drugom stadijumu bolesti i čeka na operaciju da bi nakon toga započela s hemioterapijom. Otkrila je da je često hvata panika, te da se najteže nosi s mislima da bi mogla umreti i ostaviti svoje ćerke.

Takođe, priznala je i da ne zna kako će podneti troškove lečenja, pa je njena bliska prijateljica pokrenula akciju za prikupljanje finansijskih sredstava kako ne bi ostala bez novca i doma.

Pogledajte kako glumica danas izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare