Aktuelno

Više nije prirodna lepotica? Manekenka zbunila sve svojim izgledom

Na Instagramu se pojavila nova selfi fotografija Kendal Džener, a obožavatelji su uočili određene promene na njenom licu za koje su ubeđeni da je reč o plastičnoj hirurgiji. Da li se top model povinovala trendovima baš kao njene sestre, pogledajte i procenite sami.

Sreda, 04.04.2018.

15:31

Izvor: B92

Više nije prirodna lepotica? Manekenka zbunila sve svojim izgledom
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Manekenka Kendal Džener je do skoro slovila za jednu od najlepših i najprirodnijih članica Kardašijan-Džener porodice. Upravo zbog toga je njena najnovija fotka, koju je objavila njena frizerka Džen Atkin na Instagramu, potpuno zbunila njene najvernije fanove.

Na fotografiji zvezda šoa U korak sa Kardašijanima pokazala je dosta veće usne.

"Bila si prelepa ranije. Sada izgledaš oteklo. Molim te stani pre nego što bude bilo kasno". ; "Ona je prirodno predivna ali mi se ne sviđa što je stavljala filere u usta, kao njene sestre Kajli i Kloi. To joj nije bilo potrebno", samo su neki od komentara vidno razočaranih obožavatelja.

Iako se u velikoj meri pojavljuju negativni komentari ispod ove fotke, u kojima većina smatra da je Kendal posetila estetskog hirurga, ima i onih koji su uvereni da je ipak samo reč o fotošopu i lošim filterima.

Šta vi mislite - da li je Kendal zaista "išla pod nož" zarad lepote?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare