Aktuelno

Poznata glumica uživa na Bahamima: Malo se sunča, malo jede, a sve to deli sa fanovima

Uloga u seriji "Moderna porodica" zanosnu glumicu Sofiju Vergaru poslala je u sam vrh najplaćenijih, a ovih dana ona se odmara na Bahamima i gotovo svakodnevno o tome obaveštava svoje pratioce na Instagramu.

Petak, 03.08.2018.

09:59

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Seguimooos🍾🦎🦀🧜🏼‍♀️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Vergara (46) letuje na Bahamima u raskošnoj kući na plaži "Kasa Čipi Čipi" zajedno sa svojim suprugom Džoom Manganijelom (41) i nekoliko prijateljica. O svemu što rade i kako se provode Vergara obaveštava svoje pratioce na Instagramu, deleći na ovoj društvenoj mreži razne fotografije.

Nedavno je pozirala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu i time pokazala svoju zanosnu figuru. Na Bahame je tek nedavno stigla, pa nije još “pocrnela”, te se trudi da sa prijateljicama sve vreme koje može provede na plaži i dobije preplanuli ten.

Nakon sunčanja, s prijateljicama ode na ručak, pre kojeg se malo i fotografišu. Uz ručak, obično, Vergara objavi poneku fotografiju.

Zajedno sa Vergarom letuje i njen kolega iz serije “Moderna porodica” Džesi Tajler Ferguson (42) sa svojim suprugom advokatom Džastinom Mikitom (32).

Late lunch #casachipichipi🐚🦀 #yacasinosvamos✈️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Pritčet, odnosno Džesi, pokazao je svoje veštine veslanja, a kad ga je Sofija fotografisala stajao je na dasci. Njegov suprug, s kojim je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, pozirao je na pesku i držao svoju dasku.

Inače, Vergara je šestu godinu zaredom proglašena za najbolju TV glumicu po “Forbsu”, dve godine je bila u braku s prijateljem iz škole Džoijem Gonsalesom (45), s kojim ima sina Manola (25), a 2015. je ponovo stala na “ludi kamen”.

Uloga u "Modernoj porodici" ne samo da ju je proslavila, već je zahvaljujući njoj postala i najbolje plaćena glumica. Njeno bogatstvo se procenjuje na 120 miliona dolara.

Good morning from #casachipichipi🐚🦀

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Tonight at #casachipichipi🐚🦀 #amigos #paseo

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.