Aktuelno

Lana Del Rej prelepa i bez šminke FOTO

Iako je poznata po svom izgledu sa mačkasto naglašenim obrvama i visokim punđama, pevačica Lana del Rej na svom Instagram profilu otkrila je drugu stranu sebe, razigranu, prirodnu, nasmejanu i nesumnjivo upečatljivu.

Nedelja, 28.03.2021.

08:35

Izvor: B92

Lana Del Rej prelepa i bez šminke FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Zahvaljujući godini sa isprekidanim zatvaranjima u kuće zbog pandemije koronavirusa, dobili smo priliku da vidimo puno javnih ličnosti u izdanjima bez šminke, a poslednja koja je oduševila takvom fotografijom je pevačica Lana Del Rej.

Bilo da se radi o otkrivanju njene prirodne teksture kože ili pokazivanju njene plave kose u prirodnom izdanju,, fotografija joj stvarno laska.

Podelila je kad je objavila najnoviju naslovnu stranu "Rolling Stone"-a promovišući novi album, napisavši "Moje lice dok slušam Chemtrails ❤️❤️❤️❤️", nakon čega je usledila druga fotografija iz istog dana, sa naslovom "samo s balzamom na usnama".

Na slici je Lanina kovrdžava kosa uvučena u punđu sa nekoliko pramenova koji slobodno padaju, a na sebi ima smeđu flanelsku košulju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.