Aktuelno

I američka odbojkašica na sajtu za odrasle FOTO

Amerikanka Trejsi Kalahan (34), poslednja je u nizu onih koje su pored profesionalne karijere odlučile da naprave sajt za odrasle.

Nedelja, 18.07.2021.

16:38

Izvor: B92

I američka odbojkašica na sajtu za odrasle FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Trejsi se inače godinama bavi odbojkom na pesku, nakon što je na koledžu igrala odbojku.Procenila je da će se u ovoj malo drugačijoj verziji sporta bolje snaći, što se za sada ispostavlja kao tačno jer je stigla čak i do reprezentacije SAD.

Cilj joj je zlatna olimpijska medalja u Parizu 2024. godine, ali do tada ima još mnogo posla.

Ona je na platformi „Onlyfans“, odlučila da napravi profil na kojem će onima koji plate omogućiti da pogledaju njene provokativne fotografije.

U prvom planu će biti njena pozadina, jer navijači koji godinama prate Trejsi kažu da ona ''ima najbolju guzu u svetu sporta''.

Tako je još jedna sportistkinja odlučila da zaradi novac prodajom provokativnog sadržaja i to za mesečnu pretplatu od 9,99 dolara ili tromesečnu od 23,98 dolara.

Mnoge sportistkinje iz "manjih sportova" poslednjih meseci počinju da prodaju provokativne fotografije i sadržaj na pomenutoj platformi. To su već uradile Pejdž Van Zant, koja je bila i zaštitno lice UFC, Marina Moroz, ukrajinski MMA borac, devojke koje se bave surfom, gimnastikom ili nisu uspele u tenisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.