Aktuelno

Ben Aflek odgurnuo fana koji je hteo fotografiju sa Dženifer FOTO

Dženifer Lopez i Ben Aflek prvi put se se zajedno pojavili na crvenom tepihu od kad su obnovili svoju vezu.

Nedelja, 12.09.2021.

08:24

Izvor: B92

Ben Aflek odgurnuo fana koji je hteo fotografiju sa Dženifer FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Na premijeri filma "The Last Duel", crvenim tepihom su prošetali Dženifer i Ben i izazvali su veliku pažnju medija. Nisu skidali ruke jedno sa drugog, sve vreme su se smejali, ljubili i pozirali su fotografima.

Fotografi su ih snimili i dan posle, tokom dana, van oficijelnog dela, a na društvenim mrežama se komentariše poslednjih dana da su "zaljubljeniji nego ikada".

Foto: Profimedia

Podsetimo se, Ben je zaprosio Dženifer 2002. godine, par je odlagao venčanje sve do 2004. kada se zvanično rastao. Par su nekada zbog popularnosti zvali "Benifer", a i posle razlaza su ostali u odbrim odnosima. Ponovo su obnovili vezu u maju ove godine.

Foto: Profimedia

Ipak, kada su napuštali Veneciju, došlo je do manjeg incidenta.

Dženifer i Ben su stizali na aerodrom, a jedan od fanova želeo je po svaku cenu da se fotografiše sa Dženifer Lopez. Benu Afleku nije se dopala njegova navalentnost i nije mu dozvolio, Stavio je ruke na grudi fana, odgurnuo ga.

Foto:Profimedia

Dotrčalo je i obezbeđenje koje je stalo između nepoznatog čoveka i Bena Afleka i Dženifer Lopez i napravilo distancu, kako bi poznati par mogao da prođe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.