Aktuelno

Kao vino: Supermodeli koje su prešle pedesetu, a i dalje izgledaju besprekorno FOTO

Ove lepotice nalaze se u postavi supermodela devedesetih. Godinama su osvajale svetske piste, a sada obožavaocima putem društvenih mreža pokazuju kako im godine ne mogu ništa.

Četvrtak, 16.09.2021.

13:42

Izvor: superžena

Kao vino: Supermodeli koje su prešle pedesetu, a i dalje izgledaju besprekorno FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Zvezda spota “Wicked Game” i poznati supermodel iz devedesetih mami poglede i u 52. godini.

Danska manekenka Helena Kristensen (52) pozirala je u crnom donjem vešu koji reklamira, a malo toga ostavila je mašti.

Sindi Kraford (55), koja zajedno s ovim lepoticama spada među najuspešnije manekenke svih vremena, na društvenim mrežama često deli svoje fotografije.

Sindi i dalje ponosno pozira pokazujući savršeno oblikovano telo. Fanovi je hvale i ističu kako ne moraju sve manekenke da padnu u zaborav čim napune određeni broj godina.

Klaudija Šifer (51) se pre dve godine skinula za Vog i oduševila pratioce.

El Makferson (57) i dalje potvrđuje zašto je imala nadimak Telo. Možda se na njenom licu vide godine, ali svoju vitku, manekensku liniju održava i dalje baveći se fitnesom i vodeći računa o zdravoj ishrani. Na svom Instagramu često daje savete o zdravom načinu života.

I Kristi Tarlington (52) zadržala je i lepotu i vitku liniju, a o značaju joge često govori na društvenim mrežama. Za razliku od drugih supermodela, nju ćemo teško videti u provokativnim izdanjima, ali njenoj senzualnoj lepoti i dalje možemo da se divimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.