Aktuelno

Lepa UFC-ova devojka otkrila šta preferira kod muškarca

Kako je porasla popularnost UFC-ovoj organizaciji, tako je naglo skočilo i zanimanje za tzv. oktagon devojke, a zgodna plavuša Britni Palmer bila je tu od samog početka.

Nedelja, 26.12.2021.

10:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ova 34-godišnja UFC-ova devojka i model jedna je od najpoznatijih oktagon devojki na svetu, a 2012. godine dobila je i priznanje za svoj rad, te je primila nagradu "Ringcard Girl of the Year".

A u nedavnom intervjuu za strane medije, Britni je otkrila koje kvalifikacije traži od muškarca.

Tako je rekla da bi trebalo da je odvede u restoran koji ima, kaže ona, dobru atmosferu.

"Znate, neki dobar restoran koji ima dobro vino i dobru atmosferu je idealno mesto za prvi satanak. Ne previše skupo, samo da bude, kako bih rekla, mali znak pažnje", kaže.

Palmer je, takođe, istakla da voli muškarce koji "drže do sebe", ali i da više preferira one koji imaju mišiće nego one sa opuštenijom figuru, tačnije, sa stomakom.

"Radim za UFC, naravno da više volim mišiće nego kad muškarac ima stomak", rekla je.

Iako je navela šta je tačno fizički privlači kod potencijalnog partnera, Britni, ipak, tvrdi da je najbitnija njegova autentičnost, odnsono, ličnost.

"Znate, volim muškarce koji imaju dobar smisao za humor. Svi ti pokloni koje dobijam od njega su lepi, ali meni je najbitnija njegova duša i ličnost", kaže ona, dodajući da voli kad muškarci razumeju njene šale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.