Aktuelno

Izgleda bolje nego devedesetih, a za sve je "kriv" on: Zlobnica otkrila zavidnu figuru FOTO

Gabrijela Spanić jedna je od najvećih zvezda telenovela u svetu, a domaćoj publici postala je poznata krajem 90-ih kada smo je gledali u, tada poznatoj, seriji "Zlobnica".

Četvrtak, 24.02.2022.

08:39

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ova 48- godišnja glumica sapunica često objavljuje interesantne snimke i video-materijale na svom Instagram profilu, a u poslednjem je dala mali nagoveštaj sledećeg projekta - najavila je emisiju u saradnji sa plastičnim hirurgom u kojoj će da priča o iskustvu sa plastičnim operacijama.

Krajem 90-ih bila je na vrhuncu slave: Kako danas izgleda čuvena "Zlobnica" FOTO

Gabriela je, takođe, svoje pratioce očarala kratkom, crnom haljinom s crvenim remenom i vrtoglavo visokim, crvenim štiklama. Ovim modnim izborom je pokazala zavidnu figuru, uzak struk i duge noge, a u video je pozvala pratioce da pogledaju njen intervju sa plastičnim hirurgom koji je zaslužan za njenu figuru.

Top pet junakinja telenovela: Kako sada izgledaju Zlobnica, Kasandra, Ljovisna FOTO

Inače, ova glumica često je na meti kritika javnosti zbog svojih estetskih operacija, te joj neretko poručuju da smanji botoks.

Takve komentare redovno dobija godinama, ali čini se da je ova glumica zadovoljna svojim izgledom, te ne želi ništa da menja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare