Aktuelno

Da li želi da privuče pažnju Kanjea – Jelena Karleuša kao Kim Kardašijan FOTO

I dok se neki modni trendovi vraćaju iz prošlosti, drugi – nadolazeći, ne prestaju da nas iznenađuju svojom "inovativnom" prezentacijom. Poslednji, koji je samo pre nekoliko dana pokazala Kim Kardašijan, proširio se i na naše prostore.

Ponedeljak, 14.03.2022.

08:43

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Tako je srpska pevačica Jelena Karleuša na svojstven način preoblikovala odevnu kombinaciju koju je zvezde rijalitija nosila na Pariskoj nedelji mode. Za razliku od Kim, koja se cela obmotala Balensijaginom samolepljivom trakom u žutoj boji, Jelena Karleuša je samo neke delove tela, grudi i noge, prekrila ovim "odevnim predmetom".

Kako bi upotpunila izgled, naša pevačica je dodala i žuti sako, ali i crne naočari.

Jedva je hodala, a ruku skoro i da nije pomerala; "Šta nije u redu sa svetom mode" FOTO

Svoj zaštitni znak – plavu kosu zamenila je roze bojom, a fotografije najnovijeg i, može se reći, smelog izgleda objavila je na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, samo pre nekoliko dana Kanje Vest je počeo da prati Jelenu Karleušu na Instagramu, a domaći mediji i društvene mreže danima bruje o tome. Istog trenutka kada je Vest na Instagramu počeo da prati Karleušu pojavile su se teorije njenih obožavatelja, koje čak idu dotle da mnogi kažu da reper gaji simpatije prema Jeleni.

Kanje počeo da prati Karleušu – "Veza ili duet?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.