Aktuelno

Kažu da nema zgodnije žene od nje - zato je stalno u kupaćem kostimu FOTO

Važi za jednu od najzgodnijh žena u šobiznisu, posebno onih koje nisu ništa dorađivale pomoću estetskih zahvata, a paparaci nisu odoleli da ne zabeleže slavnu lepoticu na plaži.

Subota, 02.04.2022.

08:13

Izvor: B92

Kažu da nema zgodnije žene od nje - zato je stalno u kupaćem kostimu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kimberli Garner, model, dizajnerka i rijaliti zvezda trenutno boravi u Majamiju uživa na suncu, plažama i dobrom provodu.
Sinoć je od glumica sa najvećim prirodnim grudima u Holivudu bilo teško odvojiti pogled FOTO
Uslikana je u crnom kostimu, dok ćaska sa drugaricama, a mnogi su oduševljeni njenim izgledom za koji kažu da je skroz prirodan: "Zaista izgledaš super", "Prelepa si", "Kakva žena", pišu joj.
Kimberli ima svoj brend Kimberly London i dizajnira kostime - nosi ih svakodnevno, slike objavljuje na mrežama i tako ih reklamira.

Podsetimo, ona je postala poznata široj javnosti učešćem u rijalitiju "Made in Chelsea" koji se emitovao u Velikoj Britaniji, a pratio je živote imućnih stanovnika ovog ostrva dok se sa prijateljima premeštaju sa jednog kraja planete na drugi.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.