Aktuelno

"Očajna si": Glumicu iz "Čuvara plaže" prozivaju zbog bikinija – ona u inat obukla još manji FOTO

Glumica iz serije "Čuvari plaže" Dona Deriko (54) ima jaku poruku za sve žene koje smatraju da bikini nije prikladan za osobu njenih godina.

Sreda, 20.07.2022.

11:58

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Naime, ova 54-godišnja glumica nedavno je objavila fotografiju na Instagramu u belom bikiniju i time stavila do znanja da žena čak i na pragu šeste decnije može da nosi ovaj model kupaćeg kostima.

Poznati reper stigao u Hrvatsku; umesto plaža, on odmerava Severinu FOTO

"Dosta žena se žalilo na video snimak od 4. jula koji sam postavila u crveno-belo-plavom bikiniju. One veruju da sam 'prestara da nosim bikini', te su mi poručile da sam, moj omiljeni komentar, 'očajna'. Dozvolite mi da vam kažem nešto što bi vas moglo iznenaditi - ja, zapravo, mogu da nosim i mogu da radim šta god želim", oštro je odgovorila glumica.

Ni Bred Pit nije mogao da odvoji oči od "dekoltea" mlađe koleginice FOTO

Svoje izlaganje je završila rečenicom: " S tim u vezi, ovo sam ja u bikiniju kako čučim na stolu za kafu".

Sofija Riči protiv policije: Manekenka u bikiniju sačekala kaznu FOTO

Komentari njenih pratilaca samo su se ređali, a mnogi su joj uputili reči podrške:

"Dušo, radi šta god želiš da radiš, volimo te", "Žene uvek napadaju druge žene i toliko se trude da ih nateraju da se loše osećaju u vezi svog tela", "Nema potrebe da se nerviraš oko toga", bili su samo neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.