Aktuelno

Trajno deformisana Linda Evangelista se vratila: Boginje devedesetih opet stoje jedna pored druge

Linda Evangelista i neprikosnovena Kejt Mos prisustvovale su ovogodišnjoj Nedelji mode u Njujorku.

Sreda, 14.09.2022.

11:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Linda je svoj grandiozni povratak napravila u julu ove godine kada je krasila promotivnu kampanju brenda "Fendi", a kasnije se našla i na naslovnici magazina "Vogue". Ovim poduhvatom, nakon 15 godina odsustva od reflektora modnih revija, Linda se vratila svojoj prvoj ljubavi - modelingu i modnim pistama.

Trajno deformisana Linda Evanđelista: "Ne prepoznajem se, ne smem da se ogledam" FOTO

Njenu Nedelju mode u Njujorku obeležili su mnogi događaji, a jedan od njih je i fotografisanje sa starom koleginicom Kejt Mos. Slike dve boginje modne piste devedesetih dospele su i do društvenih mreža, a fanovi su "plakali" od sreće.

Podsetimo, Linda Evangelista se pre 15 godina povukla sa revija, jer je estetskim korekcijama trajno deformisala svoje lice. Zbog drastične promene svog prepoznatljivog izgleda koji je devedesetih godina krasio mnoge naslovne strane renomiranih časopisa, Linda je imala anksiozne napade. Oni su dalje vodili ka depresiji, ali i njenoj gojaznosti. Slavna manekenka je kasnije dala ekskluzivni intervju za magazin "People" u kom je objasnila šta se zapravo dogodilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.