Aktuelno

Opšti lom na internetu zbog fotki Selene Gomez i Hejli Biber FOTO

Selene Gomez i Hejli Biber su završile dugogodišnje priče o neprijateljstvu. Naime, bivša devojka Džastina Bibera i njegova supruga Hejli pozirale su zajedno na Academy Museum Gali u Los Angelesu.

Ponedeljak, 17.10.2022.

07:48

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Fotograf Tirel Hampton je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Selene i Hejli kako su zagrljene, s osmehom na licima, poziraju za istim stolom na događaju.

"Plot twist", napisao je fotograf u opisu objave, a slika koju je lajkovala i sadašnja Biberova supruga munjevitom se brzinom proširila društvenim mrežama.

Mnogi su ovaj gest ocenili kao "showbiz vest godine", a očigledno da je poruka bila jasna želele su da stanu na put glasinama da nisu u dobrim odnosima. Tačnije, da se ne podnose.

Podsetimo, šuškalo se da je Hejli otela Bibera od Selene odnosno da je pevač prevario bivšu devojku upravo sa sadašnjom suprugom.

Selena Gomez i Džastin Biber bili su godinama u vezi, on je romansu sa Hejli počeo 2016. pa obnovio taj odnos 2018. kada su se verili i venčali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.