Aktuelno

Vatrene Brazilke pripremaju se za Katar: Ederova bivša "zakopala ratne sekire?" FOTO

Bivša partnerka fudbalera Edera Militaoa - Karolina Lima pružila je podršku Brazilu, ali i defanzivcu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Subota, 19.11.2022.

13:38

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Naime, Karolina je samo pre nekoliko sati objavila fotografiju na Instagramu, a pažnju javnosti privukla je njena lepota. Takođe, atraktivna influnserka je za prilike fotografisanja nosila i zastavu Brazila čime je pružila jaku podršku reprezentaciji ove zemlje na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Čini se da je ovim postupkom, zasad, "zakopala ratne sekire" sa bivšim partnerom Ederom.

Podsetimo, španski list "Marka" pre više od mesec dana preneo je vest o skandalu među emotivnim partnerima. Kako su tada pisali, defanzivni igrač "Real Madrida" javno je pričao protiv svoje, već sada bivše partnerke, na šta ona nije ćutala.

"Pitam se koliko žena je prošlo kroz sličnu situaciju kao i ja. Neću dopustiti nijednom muškarcu, a kamoli ocu svoje ćerke da slomi moju ličnost. A posebno mu neću dozvoliti da joj priča laži o meni", rekla je ona, a prenela "Marka".

Karolina i Eder su dobili svojih "pet minuta" medijskog prepucavanja, a epilog priče desio se na sudu kad je fudbaler tražio zabranu prilaska svoje partnerke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare