Aktuelno

Bio je najzgodniji muškarac Evrope, a sada vidno propada: Potpuno nage fotografije zabrinule mnoge

Italijanski pevač i frontmen grupe "Moneskin" Damijano David ne prestaje da intrigira javnost svojom pojavom.

Ponedeljak, 22.05.2023.

14:52

Izvor: B92

Bio je najzgodniji muškarac Evrope, a sada vidno propada: Potpuno nage fotografije zabrinule mnoge
Foto: Profimedia

Podeli:

Podsetimo, pre više od mesec dana frontmen pomenute italijanske grupe zabrinuo je fanove jezivim fotografijama na Instagramu. Jedan od najpoželjnijih muškaraca Evrope, sudeći po fotografijama, suočavao se sa zdravstvenim problemima, a dokaz toga je "osvanuo" na društvenim mrežama.

Čini se da je trenutna situacija poprilično zabrinjavajuća, jer je Damijano nedavno objavio dve nage fotografije na Instagramu, a intimne delove pokrio srcolikim emotikonom.

"Turneja je završena i to znači da ću golišav pušiti džoint ceo dan", napisao je Damijano ispod fotografija na kojima je potpuno nag i puši džoint.

Naravno, objava na Instagramu je izazvala lavinu komentara, a njegovi mnogobrojni pratioci nisu se ustručavali da ga i kritikuju.

"Ovo je umetnost", "Tebe prati mlađa publika, moraš da budeš odgovoran i da ne daješ takve primere", "Užas kako se ponašaju idoli naše dece", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.