Aktuelno

Slavna lepotica puni 70 godina i svi se pitaju kako je moguće da ovako izgleda FOTO

Slavna manekenka izgleda neverovatno dobro na pragu osme decenije i otkriva u čemu je tajna njenog izgleda.

Sreda, 31.01.2024.

09:15

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Bivša manekenka Kristi Brinkli bliži se jubilarnom 70. rođendanu (2. februara), a mladolikim izgledom ne prestaje da privlači pažnju i izaziva divljenje.

Nekadašnja zvezda modnih pista i dalje je veoma aktivna i mladog je duha, što je očigledno i iz njenih objava na društvenim mrežama.

Bila je jedna od najlepših modela, krasila je čak tri naslovnice "Sports Illustrated Swimsuit Issues" uzastopno, a na pragu osme decenije takođe izgleda očaravajuće, o čemu svedoči njena najnovija fotografija u kupaćem kostimu.

Jednom prilikom je otkrila da je tajna njenog neverovatno dobrog izgleda dobar san, pravilna ishrana, hidratacija, zaštita i kvalitetna nega kože.

"Želim da prihvatim određene bore. To je način na koji se približavam starenju. Ponekad ljudi kada ostare i preteraju, mogu da izgledaju kao voštane figure i, ne znam koju reč da upotrebim, očuvano ili tako nešto. Želim da mi se malo života vidi na licu", izjavila je Kristi Brinkli za "Pipl" (People).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.