Ove horoskopske znakove partneri najviše varaju i ostavljaju

Iako ovi znakovi sanjaju o savršenom životu i večnoj ljubavi sa partnerom, često budu grubo prevareni i ostavljeni...

Utorak, 18.07.2017.

09:45

Izvor: B92

Ove horoskopske znakove partneri najviše varaju i ostavljaju
Foto: Thinkstock

Podeli:

Vodolija

S obzirom na to da su mnogo zaokupljene sobom, Vodolije često ne primećuju kada je njihov partner nezadovoljan. Upravo zbog toga, može se desiti da budu prevareni, a kada njihova bolja polovina ode, Vodolija se neće čak ni zapitati gde je pogrešila.

Devica

Device sve u životu baziraju na logici, a mnogo manje na emocijama, a kada partner to oseti, možda će poželeti da pronađe emotivnu utehu na nekom drugom mestu.

Strelac

Vatrenom Strelcu je teško odoleti, a njegova urođena želja za lovom ga stavlja na spisak najboljih ljubavnika. Ipak, s obzirom na to da posvećuju previše pažnje fizičkom, a menje emotivnom segmentu, njihovim partnerima to s vremenom može zasmetati.

Ovan

Iako je jak i samouveren, Ovan je često naivan. Ima tendenciju da gleda na život kroz ružičaste naočari. Zbog toga se može desiti da ne primeti da nešto nije u redu, iako je svima drugima jasno.

Blizanci

Zbog flerta s drugim osobama i često previše prohteva u seksu, Blizanci često nisu na listi osoba preporučivih za vezu. Partneri se često osećaju nesigurni, gube samopouzdanje, pa sreću traže na drugim mestima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.