Aktuelno

Da li je preterala? Naša manekenka u providnoj haljini o kojoj priča ceo svet

Jedna od naših najpoznatijih manekenki, Andreja Pejić, prošetala je smelu kombinaciju koju nisu baš svi dobro prihvatili.

Subota, 29.04.2017.

12:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Andreja Pejić je već godinama prisutna na svetskoj modnoj sceni, a osim na pistama nju često imamo priliku da vidimo i na najspektakularnijim holivudskim zabavama.

Ovog puta, prošetala je crvenim tepihom na prestižnom događaju "Big Love" održanom u Njujorku, a njen izgled je ove večeri definitivno bio najkomentarisaniji.

Lepa plavuša obukla je crnu providnu haljinu preko koje je dodala korset na pertlanje, a ništa ne bi bilo čudno da proziran materijal nije otkrio da je Pejićeva zaboravila da obuče grudnjak.

Tako su se njene bradavice jasno nazirale ispod haljine, a mnogi su ocenili da je baš neukusno i da nikako ne priliči glamuroznoj večeri.

Објава коју дели Andreja Pejic (@andrejapejic) дана

Inače, Andreja je nedavno postala prva transrodna manekenka, a već godinama svojom lepotom krasi naslovnice najpoznatijih modnih magazina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.