Uređenje doma

Saznajte: Da li ste težak saradnik?

Ponekad radite sa ljudima za koje smatrate da su teški saradnici, a da li i vi spadate među njih pročitajte u nastavku teksta.

Petak, 29.05.2015.

15:08

Izvor: B92

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Teški saradnici imaju nekoliko mana, a neke od njih su:

1. Neuredan radni sto, pun smeća i razbacanih dokumenata. Lična higijena. Odeća koju nosite mora uvek da bude čista i opeglana.

2. Niko ne voli ljude koji pričaju samo o sebi, pa se zapitajte da li rečenice koje izgovarate pred vašim kolegama počinju sa: "ja"?

3. Da li ste ulizica kada je vaš šef u pitanju i da li mu na sve dajete potvrdan odgovor?

4. Da li ste osoba koja uvek zna sve o svima u firmi? Da li pričate svima iza leđa i da li dolaze ljudi kod vas po novu dozu trača svaki dan?

5. Niko ne voli osobe koje uvek same uzimaju stvari od drugih bez obzira da li je u pitanju neka hrana ili neki predmet koji im je potreban, pa se tako zapitajte da li ste i vi jedna od tih osoba?

Ako ste se prepoznali u nekoj od predhodnih činjenica spadate u ljude koji su teški za saradnju, pa tako pripazite da kolege ne počnu da vas smatraju takvom osobom.

Izvor: ljepota

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare