Tajna je konačno otkrivena: Za one koji su sumnjali kako se pravi najslađi sladoled (VIDEO)

Sigurno svi imate omiljeni miris i ukus iz detinjstva! A posebno ako je to nešto što i danas traje i što vam je svakog dana na dohvat ruke.

Ponedeljak, 20.06.2016.

10:15

Izvor: Super žena

Tajna je konačno otkrivena:  Za one koji su sumnjali kako se pravi najslađi sladoled (VIDEO)
foto: screenshot

Podeli:

Nema ničeg lepšeg od zalogaja koji može da vas vrati u bezbrižne dane kada je igra bila ceo vaš svet.

Sladoled Rumenko. Taj savršeni ukus svežih jagoda sa tradicijom dugom toliko da generacije i dan danas uživaju u njemu, sve do danas krio je svoju tajnu nastanka.

Ako ste ikada posmunjali u to kako je nastala ova savršena slast na štapiću, mi ćemo vam otkriti.

Plantaže obasjane suncem širom Srbije kriju tu najveću tajnu. Nepregledna polja jagoda se vešto i sa ljubavlju gaje i spremaju za dalek put... Svake godine, kada dođe vreme za berbu, pažljivo se bere svaki komad. Plantažom se ori smeh i po koja jagoda se i na kvarno pojede... Kada se sve skupe, pred kraj dana, biraju se one najbolje! Potom se skidaju peteljke, a jagode potom odlaze na pranje. Kada se dobro operu, onda se zgnječe i spajaju se sa ledom! To je misterija tog savršenog ukusa. U jednostavnosti i u pažljivo probranim komadima najslađeg voća na svetu.

Tajna je konačno otkrivena!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare