Avion

Subota, 22.11.2014.

12:41

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Spremni ste da savladate prepreke i izdignete se na novi nivo postojanja i statusa u društvu. Osetićete ukus potpuno nove vrste slobode i samosvesnosti.

Letenje avionom implicira da u potpunosti znate šta ćete raditi sa svojim životom. Imate dovoljno samopouzdanja da samostalno donosite odluke.

Ako ste propustili let možda se u stvarnom životu osećate bespomoćno i zarobljeno u određenoj situaciji. Neko vas sputava, bilo fizički ili mentalno. Osećate se otuđeno od važnih delova svog života – posla, porodice, društva.

Sanjati pad aviona označava da ste postavili nerealno visoke ciljeve za sebe, koje nije realno ostvariti. Vi se zapravo plašite da nećete moći da ih ispunite. Vaš nedostatak samopouzdanja i neprestana sumnja u sopstvene mogućnosti u snu su predstavljeni padom aviona.

Ukoliko je u vašem snu avion otet na javi se sigurno mučite sa anksioznošću izazvanom nekim teškim emocijama iz prošlosti koje su vam ostale u podsvesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare