Lepota žene

"Šok tragedije": Žene priznale svoje najveće blamove u vezi sa lepotom

Kada su na jednoj internet-stranici žene pozvane da priznaju svoje "šok tragedije" u vezi s lepotom, pripadnice nežnijeg pola su nagrnule sa ispovedanjem

Četvrtak, 25.08.2016.

20:30

Izvor: B92

Foto: thinkstock / ilustracija

Podeli:

Kada su na jednoj internet-stranici žene pozvane da priznaju svoje "šok tragedije" u vezi s lepotom, pripadnice nežnijeg pola su nagrnule sa ispovedanjem. Većina njih je na prvo mesto stavila onaj osećaj kada su u ogledalu, na javnom mestu, videle dugu crnu dlaku na svojoj bradi. Već je bilo kasno da je se reše, jer su pre toga razgovarale s ljudima ne sluteći šta im je na licu. Drugi najčešći šok je onaj kada im dečko s kojim su tek izašle kaže da imaju ruž na zubima ili im i ne kaže, a onda one odu u toalet i shvate da su tako "zamazane" bile viđene.

Mnoge žene su se osećale loše kada su ugledale velike tragove znoja ispod svojih ruku, a pritom su bile u nekom važnom društvu. Nekima se češće dešavaju znojni pečati na čelu, protiv kojih ponekad ne mogu da se izbore, a izazivaju im nelagodu. Većina njih je priznala da je izašla u grad u kratkoj suknji ili pantalonama, a onda su tek na ulici shvatila da im noge nisu obrijane. Ili su na dnevnoj svetlosti uočile da im je vrat za tri nijanse svetliji od napuderisanog lica. Neprijatnost su doživele i one koje su snažno zagrlile novog partnera, a onda primetile tragove pudera ili ruža koje su mu upravo ostavile na ramenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare